Over ons

De Dolilé werking

Onze troeven, onze beloftes

Al jaren staat Dolilé garant voor kwalitatieve vakantiekampen voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 15 jaar. We hebben in de loop der jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd, we hebben vertrouwen gewonnen. En daar werken we nog elke dag heel hard voor. We werken niet alleen voor het vertrouwen van jullie, de ouders, maar we gaan elke dag voor zoveel mogelijk glimlachjes op de gezichten van onze deelnemers want zij zijn uiteraard waarvoor we alles doen! Lees hier gerust even waar wij ons als organisatie zeker aan houden, welke kapstok wij elk kampje hanteren om ervoor te zorgen dat u als ouder gerust kunt zijn en dat onze deelnemers de tijd van hun leven beleven.

Kwaliteit door opgeleide en gediplomeerde monitoren (team vol professionals).

Programma boordevol leuke spelactiviteiten, een uitstap en onze eigen Dolipop festivaldag (alles afhankelijk van het eigen gekozen thema uiteraard).

Gezondheid voorop via beweging, zoveel mogelijk buitenactiviteiten, tussendoortjes en gezonde maaltijden (kookteam).

Elk kind telt, elk kind zijn/haar eigenheid, elk kind zijn/haar moment om te stralen (kleinschalig werken, max 15 kinderen per 2 begeleiders).

Dolilé is er voor jou!

Kwaliteit door opgeleide en gediplomeerde monitoren (eigen opleidingen, team vol professionals).

Vertrouwen opbouwen, zowel bij ouders en kinderen... Wij zorgen met trots voor jullie kostbaarste bezit!

Gezondheid via beweging, tussendoortjes en gezonde maaltijden (kookteam).

Elk kind telt, elk kind zijn/haar eigenheid, elk kind zijn/haar moment om te stralen (kleinschalig werken).

Dolilé spelletjespagina

Vanaf nu hoeven jullie ons niet langer te missen op de momenten dat er geen kampjes doorgaan. Want wij brengen Dolilé gewoon rechtstreeks tot bij jullie thuis! Zin om de Dolilé-herinneringen te herbeleven, even nood aan wat leuke Dolilé-avonturen? Ga hier naar onze Dolilé-spelletjespagina!

De Dolilé-familie

One team, one dream

Elke dag staat het Dolilé-team klaar om van de vakantie van onze deelnemers een onvergetelijke tijd te maken. Ons team bestaat uit hechte vriendschappen, ervaren mensen, gemotiveerde animatoren en hoofdanimatoren, gebrevetteerde jeugdwerkers, gepassioneerde onderwijsmensen... Kortom, we zijn een echte Dolilé-familie! Een team dat alles doet voor elkaar én voor onze deelnemers...

One dream...

Wat ooit begon met een droom en een passie van 2 zussen...

One team!

... wordt nu gedragen en geleefd door het volledige Dolilé-team! Wij staan voor jullie klaar!

Leer ons team even kennen

Het Dolilé-team staat ook in 2021 weer paraat om van jullie kampen de beste tijd van het jaar te maken. Benieuwd wie jullie weer zal verwennen? We stellen ons graag even voor!