van peuter tot tiener

van peuter tot tiener?

Wij hebben een aanbod van de peuter die net op school startte tot de tiener die af en toe al geen zin meer heeft in die schoolbanken en al van een grootse toekomst droomt.

Hoe we dat doen? Een team vol passie, elk met hun eigen specialiteit!

van peuter...

Onze jongste kampgangers worden in hun eigen veilige, afzonderlijke speelruimte ontvangen. De kleuterspeelzaal, mét eigen tuin en speelplaats is hún territorium waar ze naar hartenlust kunnen ravotten. Per groepje van maximum 15 kleuters (ingedeeld per leeftijd, rekening houdend met vriendschappen of andere aanvragen) zullen 2 vaste moni's er alles aan doen om jouw kleuter de nodige persoonlijke aandacht te geven, maar ook om hem of haar te stimuleren in het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Samen groeien, leren, ontdekken en genieten wij!

Jouw peuter nog niet helemaal proper? Nog nood aan een rustig moment over de middag? Spreek ons aan of vul de nodige informatie in bij inschrijving. Als kleuterjuf hebben we voldoende ervaring om hier op een goede manier mee om te gaan!

...tot tiener

Al onze groepen worden ingedeeld per leeftijd. Zo kunnen we maximaal inspelen op de interesses van onze doelgroepen. Binnen onze monigroep hebben we ook tal van mensen met diverse interesses en opleidingen, maar allemaal met evenveel passie. We hebben heel wat ervaring in het animeren van onze heel diverse doelgroep. Als tiener is het soms al wel wat moeilijk om een keuze te maken, vriendschappen worden intens maar soms ook hard, alles kan wat zwaarder worden... Bij Dolilé helpen we jullie graag om er een zorgeloze week van te maken met leeftijdsgenoten, al dan niet bestaande vriendschappen nog sterker te maken en nieuwe vriendschappen op te bouwen. Eén ding is zeker, een Dolilé-kamp blijft je bij en zorgt voor de meest fantastische herinneringen. Gewoon doen!